Garage services

APK Service, grote en kleine onderhoudsbeurt

Kleine beurt
150
vanaf
  • Vloeistoffen controle
  • Controle op 20 punten
  • Vervanging belangrijkste filters

Porsche motoren revisie

Behalve dat wij met veel plezier elke auto onderhouden en keuren zijn wij gespecialiseerd in de restaaratie en revisie van elk type Porsche motor.

Wij hebben bijna 30 jaar ervaring met het reviseren en onderhouden van Porsches en Porsche motoren. Kom langs of maak een afspraak om uw project te bespreken.

Motor revisie betekent dat we uw motor uit elkaar halen om de versleten en/of defecte onderdelen te vervangen. Het demonteren van uw motor gebeurd zorgvuldig op een eigen deel op de werkbank. Zo blijven alle spullen bij elkaar, is al het benodigde gereedschap en materiaal aanwezig, kan alles zeer grondig gereinigd worden en uiteindelijk weer gemonteerd worden.

Het voordeel van een motorrevisie laten uitvoeren is dat u hierdoor voorkomt dat u een geheel nieuwe motor moet aanschaffen. Het laten reviseren van een motor kan u geld besparen ten opzichte van het aanschaffen van een nieuwe motor.

Maak een afspraak voor een APK, een grote of kleine beurt.

Afspraak maken

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Datum staat pas vast na bevestiging per e-mail of telefoon van uw verzoek, indien u geen datum kiest stellen wij u er een voor op zo kort mogelijke termijn.

Koffie corner

Sommige reparaties of kleine problemen kunnen we verhelpen terwijl u in onze Koffie corner geniet van een kopje koffie of een cup a soup. Tijdens het wachten kan je ook gebruik maken van onze gratis en snelle WiFi verbinding.

Reviews

Bekijk onze reviews bij Google

Bekijk de reviews bij de ANWB

Bekijk de reviews bij de bovag (9,1)

APK

<strong class="name"> </strong>De redenen waarom je naar de APK moet met je auto liggen voor de hand. Eerst en vooral is het bij wet verplicht, in heel Europa. Daarnaast is het uiteraard goed voor je eigen veiligheid. Als je geen boete wilt betalen dan kom je voor de vervaldatum van APK bij TRC Motors langs voor onze apk service.

Distributieriem

Distributieriem Het op tijd vervangen van de distributieriem is belangrijk en onderdeel van het onderhoud van de auto. De distributieriem zorgt oa voor de aandrijving van de nokkenas. Deze zorgt op zijn beurt voor het openen en sluiten van de kleppen van de motor. Dit heeft geen invloed bij de apk service

Vakantiecheck


Vakantiecheck Ook al ben je blij als je auto weer gemaakt is, soms staan er op de factuur van je garage wel eens lastige termen. Garagetaal legt in duidelijke taal bepaalde onderdelen, onderwerpen en afkortingen uit. Deze aflevering gaat over milieukosten.
Garagetaal, dat praat 'n stuk makkelijker!

Milieukosten

Milieukosten Wat zijn nou precies milieukosten die op mijn rekening staan?

Restauratie en reviseren

Bij TRC Motors zijn we naast regulier onderhoud  gespecialiseerd in de reparatie en revisies van zowel klassieke als moderne Porsche's BMW's en Mercedes. 

Wij kunnen voor concurrerende prijzen uw klassiek of moderne auto onderhouden en indien nodig alle reparaties en revisies uitvoeren. 

Bij TRC maken we gebruiken van alle moderne apparatuur en kunnen voor scherpe prijzen onderdelen leveren.